Portfolio

Recent Werk

Werkgevers

Uw Computerstudent

In het begin van het jaar 2019 ben ik begonnen bij Uw Computerstudent als ICT Student. Hier help ik particulieren bij alle ICT gerelateerde vragen. 

Datum 2019 – heden

Student aan Huis

In de lente van 2017 ben ik begonnen bij Student aan Huis als ICT Student. Hier help ik particulieren bij alle ICT gerelateerde vragen. 

Datum: 2017 – 2019  

Veluwse Onderwijsgroep

Aan het einde van mijn stage ben ik gevraagd om langer bij hun te blijven werken. Ik heb daar een parttime bijbaantje aan overgehouden. Meer info? Klik hier

Datum 2018 – 2019

Veluws Eethuis Wissel

In de Zomer van 2016 ben ik begonnen bij het Veluws Eethuis Wissel. Ik ben begonnen bij de bediening en bij de afwas. ik was verantwoordelijk voor het uit serveren van eten en drinken en daarnaast voor het tijdig schoonmaken van het servies. 

Datum 2016 – 2017 

Albert Heijn

In de Winter van 2014 ben ik begonnen bij Albert Heijn als vakkenvuller. Hier was ik verantwoordelijk voor het vullen van vakken en klanten te woord staan. 

Datum 2014 – 2016

PostNL

Zomer 2013 ben ik begonnen bij PostNL als Zaterdagbesteller. Ik was verantwoordelijk voor het bezorgen van post, kleine pakketjes en reclame folders. 

Datum 2013 – 2015

Stages

Veiligheidsregio Noord- en Oost- Gelderland

Voor de opleiding ICT-Beheerder heb ik stage gelopen bij VNOG. Tijdens mijn stage heb ik, voor mijn PVB (Proeve van Bekwaam), mij bezig houden met het uitzoeken en het implementeren van een proeftuin van Intune. Hierbij heb ik onderzoek gedaan naar de mogelijkheden van Intune (MDM) . Daarnaast heb Ik heb dagelijkse werkzaamheden verricht. Ik heb mijn stage succesvol afgerond. 

Datum: 2019

Veluwse Onderwijsgroep

Voor de opleiding ICT-Beheerder heb ik stage gelopen bij de Veluwse Onderwijsgroep. Tijdens mijn stage heb ik mij bezig gehouden met een groot migratie project. Daarnaast heb ik tweedelijns incidenten afgehandeld. Meer info? klik hier 
 
Datum: 2017

Blokker

Voor de opleiding Ondernemer Detailhandel heb ik stage gelopen bij Blokker. Tijdens mijn stage heb ik mij bezig gehouden met goederenverwerking. Daarnaast heb ik klanten te woord gestaan en een interne kassa cursus gevolgd.

Datum: 2016

I’m as proud of many of the things we haven’t done as the things we have done. Innovation is saying no to a thousand things.

Steve Jobs