Recensies

Vorige werkgevers

Hieronder leest u ervaringen van “belangrijke” personen zoals van mijn werkgevers en stagebegeleiders. 

Student van de maand

Deze maand mochten we Liander van Bergen verrassen met de titel ‘Student van de maand’. Thuis bij Liander konden we hem de bijhorende tekening + tas met leuke SaH items overhandigen. Net als vorige maand hadden we weer een winnaar die nog niet zo heel lang bij ons in dienst is. Liander werkt iets langer dan 4 maanden bij ons en dit is dan ook weer een nieuw record! Binnen deze korte tijd heeft hij veel positieve Trustpilot reviews gehad, wat uiteindelijk de doorslag gaf om hem te kiezen als Student van de Maand juli 2017.

Maarten Eikelenstam

Manager Studenten, Student aan Huis

Liander heeft op de momenten die hij naast zijn studie kon werken, op een zeer prettige manier met ons samengewerkt. We hebben aan Liander een goede collega gehad en bovenal een fijn mens. We zijn ervan overtuigd dat Liander het in de toekomst goed zal gaan doen! 

Het ga je goed!

Laurens Termaat

Netwerkbeheerder , Veluwse Onderwijsgroep

Liander heeft zijn stage met een ruime voldoende afgesloten. Hij is een persoon die netjes en secuur werkt. Daarnaast werkt Liander hard en weet hij van doorpakken. Tot slot  is Liander zeer klantvriendelijk en zorgt hij ervoor dat klanten tevreden zijn.  

Ondernemer , Blokker Francise

Sharing is good, and with digital technology, sharing is easy.

Richard Stallman