Digital Marketing

Services

Hieronder staan diensten waar je gebruik van kan maken. Klant tevredenheid staat hierbij centraal! 

Computerhulp aan Huis

Heb je problemen met je computer, smartphone, tablet en/of andere IT appra(a)t(en?) Of wil je gewoon uitleg over dat ene programma? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Je kunt mij namelijk inschakelen voor €20,- per uur. Ik rekenen geen voorrijkosten binnen de plaats Apeldoorn? Neem vrijblijvend contact met mij op!  

Computerhulp op Afstand

Op afstand? Woont u buiten de regio Apeldoorn? Dan kan ik je uiteraard op afstand helpen m.b.v het programma Teamviewer. Hiermee kan ik afstand  veilig uw computer besturen en zal ik tijdens het proces contact over de telefoon of WhatsApp-gesprek hebben. Snel, efficiënt en ook nog eens super goedkoop. Voor maar 0,75 cent/ per minuut  + 2,50 opstartkosten sta ik voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier. 

Webdesign en - onderhoud

Ben je onder de indruk van mijn website? Wil je een eigen website/ of heb je een website die weer eens een opschoonbeurt verdient? Ook daar kan ik je bij helpen. Ik heb ervaring met CMS (WordPress en Joomla). Neem vrijblijvend contact met mij op. Dan bespreken we de mogelijkheden met je door. 

Overige

Natuurlijk zijn er altijd wel dingen te bedenken waarmee je hulp zou willen hebben die niet op deze pagina staan. Graag zou ik je helpen, want ik sta voor elk aanbod open. Neem vrijblijvend contact met mij op dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

You must be the change wish to see in the world.

Gandi